Greek Danish Dutch English Finnish French German Italian Norwegian Russian Swedish Turkish
A+ A A-

Διαφημιστικό BANNER και έντυπο για τον 3ο Ημι Μαραθώνιο στη Χίο στο νησί της μαστίχας

www.chiosrunning.gr

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του νησιού μας σε διάφορες εκθέσεις τουρισμού στο εξωτερικό, σας παρουσιάζουμε το διαφημιστικό μας banner και το ενημερωτικό μας έντυπο , στα αγγλικά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 26 Ιανουάριος 2014 21:05

Προβολές: 392

Περισσότερα...

Το... Δωδεκάθεο του Τρεξίματος Εσείς έχετε το Θεό σας;

thumbTzumerka2010Πριν από λίγο καιρό έτρεξα σε έναν από τους πιο όμορφους αγώνες ορεινού τρεξίματος που έχω βρεθεί, στη Σφενδάμη Πιερίας. Ήμουν εντελώς απροπόνητη καθώς πάνω από ένα μήνα δούλευα κάθε μέρα μέχρι αργά το βράδυ. Την Παρασκευή πριν από τον αγώνα, προσπαθούσα να αποφασίσω τι να κάνω και τελικά υπερίσχυσε η θέλησή μου να βρεθώ στον αγώνα. Όταν το ανακοίνωσα στον αιώνια υπομονετικό σύντροφό μου, ανταποκρίθηκε με έναν και μόνο αναστεναγμό – «καλά δεν έχεις το θεό σου» και άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του για την επόμενη ημέρα. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2014 07:04

Προβολές: 226

Περισσότερα...

Το chiosrunning σε τουριστική έκθεση στη Αυστρία!!

www.chiosrunning.grΜε την ευκαιρία της τουριστικής έκθεσης της Βιέννης, η Ελλάδα είχε περίπτερο μέσω του ΕΟΤ, από όπου και είχε την ευκαιρία ο Δήμος Χίου και επαγγελματίες του τουρισμού από το νησί μας να προβάλλουν τις ομορφίες του τόπου μας στους επίσκέπτες από την Αυστρία.

BIENNHΗ παρουσία του συλλόγου μας ήταν με ένα banner και με έντυπα διαφημιστικα με χρησιμες πληροφορίες για τον 3ο Ημιμαραθώνιο στη Χίο ,στο νησί της μαστίχας που θα γίνει στις 31/8/2014.

Θα ακολουθήσουν νέες προβολές του ημιμαραθώνιου μας σε άλλες εκθέσεις με χιώτικο τουριστικό ενδιαφέρον.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2014 15:22

Προβολές: 240

3ος Ημιμαραθώνιος στη Χίο, στο νησί της Μαστίχας

 

www.chiosrunning.gr

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

 

«Στην ομορφότερη διαδρομή - τον μαγευτικό Κάμπο»

magganos1Περιγραφή της περιοχής που θα γίνει ο Αγώνας:

Ο Κάμπος, μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Χίου, 
συνιστά ένα μοναδικό οικιστικό σύνολο, 
όπου συνδυάζεται αρμονικά το εξαίρετο φυσικό τοπίο με ιδιαίτερα 
τοπικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά. 
kampos2 aΤόπος κατάφυτος από περιβόλια εσπεριδοειδών,
διάσπαρτος με παλιά αρχοντικά σπίτια,
6 μόλις χλμ στα Νότια της πόλης της Χίου. 
Ο Κάμπος έχει κηρυχθεί «ιστορικός τόπος« και «παραδοσιακός οικισμός«,
προστατευόμενος 
από το ΥΠ.ΠΟ.

Γνωρίστε τον Κάμπο για να αποκτήσετε την αίσθηση 

της ιστορικής φυσιογνωμίας του νησιού. 
Η περιοχή είναι εκτεταμένη και οι δρόμοι στενοί και δαιδαλώδεις.
Κάθε εποχή προσφέρει μια διαφορετική, αλλά πάντα ενδιαφέρουσα αίσθηση: 
Την Άνοιξ
η ευωδιάζουν τα άνθη των περιβολιών, το Φθινόπωρο 

ειδυλλιακή ατμόσφαιρα με ήπιο καιρό.


 

 


IMG 7578

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 21 Ιανουάριος 2014 08:14

Προβολές: 917

Περισσότερα...

Αυτή η φωτογραφία εχει 119 Πανελλήνια ρεκόρ

119 PANELLINIAΣταδιο Καραϊσκάκη και όπως γράφει ο καλός φίλος Νίκος Νταρης στο Facebook οι εικονιζόμενοι αθλητές έχουν καταρρίψει 119 φορές πανελλήνιες επιδόσεις.

Εντός της δεύτερης παρενθέση ο αριθμός των ρεκόρ του κάθε αθλητή. Την φωτογραφία ανέβασε ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος στην σελίδα της Κυπριακής ομοσπονδίας στίβου (ΚΟΕΑΣ).

Οι αθλητές είναι: Σταύρος Τζιωρτζής (400μ, 400μ.εμπ), (17),

Σπύρος Κοντοσώρος (13) (5000μ, 3000μφε),

Γεωργία Τρίμη (Ύψος) (16),

Μαρούλα Λάμπρου (100-200μ, 100μ,εμπ, Μήκος, Πένταθλο) (45),

Πόπη Χάιτα (400μ) (4),

Σπήλιος Ζαχαρόπουλος (1500-3000-5000μ) (24).


http://www.stivosnews.gr/


Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 19 Ιανουάριος 2014 16:55

Προβολές: 355

Νέα Αίτηση Εγγραφής στον Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου

www.chiosrunning.gr

 


ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:   http://bit.ly/chiosrunning


Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 18 Ιανουάριος 2014 07:03

Προβολές: 292

Η κρίση του στίβου

athlete merousis trackΓράφει στο Βήμα ο Λινάρδος Πέτρος Ν.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΙΒΟΣ περνά δύσκολες ημέρες. Δοκιμάζεται σε όλα τα επίπεδα και θα ήταν αφέλεια και προσχηματικός ελιγμός να επιχειρηθεί ως αντιστάθμισμα η προβολή της πολυάνθρωπης συμμετοχής στον Μαραθώνιο της Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης». Είναι μεν κοινωνικοποίηση της άθλησης υπό το εμβληματικό «Τρέχετε, τρέχετε» από τα 5.000 μ. ως τα 42 χιλιόμετρα, αλλά στο πλαίσιο του αγωνιστικού αθλητισμού υποθερμία προς θλίψη των εναπομεινάντων πιστών. Φαίνεται ότι η «τράμπα» στις υπεύθυνες θέσεις προέδρου – γενικού γραμματέα δεν απέδωσε.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2014 06:51

Προβολές: 211

Περισσότερα...

Οι βραβεύσεις το chiosrunning για το 2013!!

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου ΠΙΣΤΕΎΕΙ ότι μια κοινωνία προχωρά όταν έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της προσφοράς προς στο κοινωνικό σύνολο.

www.chiosrunning.gr

Με βάση αυτή την αρχή και αξία, αποφασίσαμε να δώσουμε τα βραβεία μας στους παρακάτω φορείς :

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 07:52

Προβολές: 516

Περισσότερα...

Κοπή της πίτας του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου και πεζοπορία στη Βολισσό με 86 συμμετέχοντες!!

www.chiosrunning.grΠραγματοποιήκε με μεγάλη συμμετοχή η πρώτη εξόρμηση του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου με την συμμετοχή 86 συμπολιτών μας από όλες τις ηλικίες!!

volissos6

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΌΛΕς ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!

VOLISSOS 7

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 13 Ιανουάριος 2014 07:50

Προβολές: 256

Περισσότερα...

Πρωταθλητές "εναντίον" κοινών δρομέων

della 1 1Του Andrew Dixon

 Πόσο διαφορετικοί είναι οι δρομείς κορυφής από τους κοινούς δρομείς ως προς τη δύναμη, την ευλυγισία και την νοοτροπία που διαθέτουν;

Για να βρει απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα, ο Άντι Ντίξον, ένας δρομέας μέτριος σε όλα, συναντά τον σταρ του Ηνωμένου Βασιλείου Μο Φάρα.

andrew-dixonΤο δρομικό μου στιλ είναι πιο φυσικό από του Μο Φάρα. Δεν πρόκειται για ένα όνειρο, στο οποίο βλέπω τον εαυτό μου να περνάει τον καλύτερο Βρετανό δρομέα μεσαίων αποστάσεων, καθώς και μερικούς ακόμα Κενυάτες, για να πάρω το χρυσό μετάλλιο στα 5000 μ. μπροστά στο εκστασιασμένο κοινό της πατρίδας μου το 2012 στο Λονδίνο … και μετά ξυπνάω. Είναι αλήθεια. Βρίσκομαι στο γραφείο ενός κορυφαίου ειδικού εμβιομηχανικής, ο οποίος αφού μας παρατήρησε να τρέχουμε στο διάδρομο γυμναστικής, αναφώνησε ότι έχω πιο ουδέτερο διασκελισμό από τον πρωταθλητή των 3000 μ. κλειστού στίβου της Ευρώπης.

Ο Φάρα γελά, δεν δείχνει να ενοχλείται με το γεγονός ότι είναι χειρότερος από έναν γηραιότερο και βαρύτερο αντίπαλό του. Αλλά σε κάθε άλλο τεστ εμβιομηχανικής που κάναμε, ο 26χρονος δρομέας με κατατρόπωσε. Γι  αυτό συγχωρήστε με για αυτή τη μικρή στιγμή θριάμβου.

Συναντηθήκαμε θέλοντας να ανακαλύψουμε πόσο διαφορετικοί είναι οι κορυφαίοι δρομείς από εμάς τους κοινούς δρομείς. Αν εξαιρέσουμε τα οικονομικά πακέτα χορηγιών που έχουν, την ελευθερία να προπονούνται συνεχώς και την προτίμησή τους για τα λαχανικά στον ατμό, άραγε υπάρχουν άλλες ομοιότητες μεταξύ μας; Ή μήπως οι δρομείς κορυφής είναι απλώς γέννημα μιας άλλης ράτσας;

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 12 Ιανουάριος 2014 09:13

Προβολές: 249

Περισσότερα...

Κοπή της πίτας του chiosrunning και πεζοπορία στην Βολισσό - Κοιλάδα Μαλαγκιώτη - Παναγία Νερομύλων - Βολισσός

 www.chiosrunning.gr

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου Chiosrunning διοργανώνει την πρώτη του φετινή πεζοπορία την Κυριακή 12.01.2014 προς Βολισσο- Κοιλάδα Μαλαγκιώτη - Παναγία Νερόμυλων -Βολισσο!!!


malagkioti

Πρόκειται για μια ήπια πεζοπορία στον κάμπο της Βολισσού βατή και για παιδιά .

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 06 Ιανουάριος 2014 19:05

Προβολές: 317

Περισσότερα...

Παντρεύτηκαν!!! Ο πρώτος γάμος μεταξύ δυο αθλητριών του στίβου

MARRIEDΠαντρεύτηκαν!!! Ο πρώτος γάμος μεταξύ δυο αθλητριών του στίβου

 

«Τώρα θελουμε παιδί…»Η Γερμανίδα δισκοβόλος Ναντίν Μύλλερ παντρεύτηκε την …αγαπημένη της Σαμπίνε!!!
Το καλύτερο ποδαρικό που θα μπορούσε να κάνει για την ζωή της, το έκανε ο «πύργος» της παγκόσμιας δισκοβολίας γυναικών, η ύψους 1.96μ Γερμανίδα πρωταθλήτρια Ναντίν Μύλλερ, η οποία ανήμερα της πρωτοχρονιάς του 2014, παντρεύτηκε την καλή της, την αγαπημένη της Σαμπίνε!!!
Ναι δεν το έκρυβε κιόλας ότι ήταν λεσβία, αφού συζούσε εδώ και αρκετό καιρό με την Σαμπίνε κι όπως φαίνεται από την φωτό (από την τελετή στο Δημαρχείο του Χάλλε)…η τελευταία θα έχει το πάνω χέρι στην οικογένεια. Η 28χρονη πρωταθλήτρια δισκοβολίας της Γερμανία, που είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε, αμέσως μετά τον γάμο, πως το επόμενο βήμα, για το σπιτικό τους, θα είναι ερχομός ενός παιδιού.
image
«Ηταν καιρός να επισημοποιήσουμε κι επίσημα την σχέση μας με την Σαμπίνε, αφού έτσι κι αλλιώς δεν ηταν κρυφός ο δεσμός μας. Θέλαμε να κάνουμε αυτόν τον γάμο, για να δώσουμε το μήνυμα, ενθαρρύνοντας και άλλα ζευγάρια του ίδιου φύλου μέσα στον χώρο του αθλητισμού κι όχι μόνον, να το επιχειρήσουν, εφόσον το νομίζουν σωστό και το θέλουν…», δήλωσε στην έγκυρη εφημερίδα «Die Welt» η Ναντίν Μύλλερ.
image
«Γιατί η ζωή μας πρέπει να συνεχιστεί, με αυτό που έχουμε κι αυτό που μας ταιριάζει. Ο καθένας τελικά πρέπει να αποφασίσει να αποφασίσει για τον εαυτό του, χωρίς υπεκφυγές και ταμπού, να ζήσει ελεύθερα τον έρωτά του, την ζωή του, όπως αυτός επιθυμεί. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έκανα επιτέλους αυτό το βήμα. Τώρα νιώθω πιο ελεύθερη, πιο δυνατή, είναι απίστευτα ωραίο αυτό που κάναμε με την Σαμπίνε», τόνισε ακόμη η πανύψηλη Γερμανίδα πρωταθλήτρια κι αστυνομικός.
Το ζευγάρι θέλει να κάνει και το επόμενο βήμα, να μεγαλώσει την οικογένεια, κάνοντας παιδιά . « Είμαστε ήδη αποφασισμένες γι αυτό και θα το επιχειρήσουμε» δήλωσε η Ναντίν Μύλλερ, επισημαίνοντας πως αυτό θα φέρει μεγαλύτερη ευτυχία στο σπιτικό τους και την ίδια θα την κάνει πιο ελεύθερη και δυνατή στον αγωνιστικό τομέα.
Η Ναντίν Μύλλερ με ατομικό ρεκόρ 68.89μ από το 2012 στην δισκοβολία, είναι η κορυφαία αυτή την στιγμή δισκοβόλος στην Γερμανία και ήταν 4η πέρυσι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας με 64.47μ.. Ηταν 2η στο Παγκόσμιο της Νταεγού το 2011, 5η στο παγκόσμιο του Βερολίνου το 2009 και 5η στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Σημειωτέον ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Βόλεϊ γυναικών, είχαν επισημοποιήσει την σχέση τους δύο από τις κορυφαίες αθλήτριες της Γερμανίας Είναι γνωστό τοις πάσι πως η κορυφαία Σουηδέζα αθλήτρια του ύψους Κάϊσα Μπέρκβιστ χώρισε από τον σύζυγό της, τον σκηνοθέτη Ματς Χέρνγκσεν, μετά από δύο χρόνια γάμου, για να συζήσει με την καλή της Κριστίνα, με την οποία πάνε πακέτο και στις μεγάλες διοργανώσεις. Αλλωστε η ίδια το επισημοποίησε παραμονές Χριστουγέννων του 2011.
Μακης Τσιλκος

http://www.stivosnews.gr

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 05 Ιανουάριος 2014 11:22

Προβολές: 299

1ο εορταστικό τρέξιμο 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.chiosrunning.gr


Η αρχή του νέου χρόνου είναι μια ευκαιρία για να θέσουμε νέους στόχους και να σχεδιάσουμε τις προτεραιότητες μας ...τι καλύτερο λοιπόν απο το να εντάξουμε το τρέξιμο στην καθημερινοτητά μας... Το Chiosruuning Συλλογος Αθλητων Υγειας Χιου καλοσωρίζει τη νέα δρομική χρονιά δίνοντας ραντεβου την Κυριακη 05/01 στο περίπτερο του Ναυτικού Ομίλου, για ενα χαλαρό τρέξιμο περιπου 10-13 χιλ με κατεύθυνση τον Κάμπο.Παρακαλούνται παλιοί και νέοιι δρομείς που επιθυμούν να συμμετέχουν να βρίσκονται στο περίπτερο του Ναυτικού Ομίλου στις 08.30 πμ. Κατάλληλος ρουχισμός και καλή διάθεση απαραίτητα !!!!!

 
 
 
 

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 04 Ιανουάριος 2014 07:30

Προβολές: 251

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΜΕΡΟΥΣΗ

merousis fob
ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 90 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒ

Λόγια και τιμές που απευθύνονται σε ήρωες δέχτηκε ο ήρωας Χιώτης αθλητής, Χριστόφορος Μερούσης. Ο μεγάλος αυτός αθλητής με τους συνεχόμενους πανελλήνιους τίτλους και φυσικά το μεγάλο περσινό, πια, επίτευγμά του να είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που τερμάτισε στον Μαραθώνιο των Αθηνών, τιμήθηκε με το μετάλειο της πόλης, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στα 90 χρόνια λειτουργίας του Φιλοπρόοδου Ομίλου Βροντάδου. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 02 Ιανουάριος 2014 06:39

Προβολές: 346

Περισσότερα...

Μοναδικοί στο… είδος τους –Οι δέκα κορυφαίοι αθλητές του 2013 σύμφωνα με το Track & Field News

adamsΘεωρείται η «Βίβλος» του παγκόσμιου στίβου. Για αυτό, ότι γράφεται στο Track & Field News έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Όπως για παράδειγμα η λίστα με τους κορυφαίους αθλητές που δημοσιεύει στο τέλος κάθε χρόνου το κορυφαίο περιοδικό στίβο. 

Ποιοι ήταν λοιπόν… μοναδικοί στο είδος τους το 2013; Σύμφωνα με το Track & Field News, ο Bohdan Bondarenko και η Valerie Adams, οι οποίοι αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς και μάλιστα με… ιστορικό τρόπο. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 31 Δεκέμβριος 2013 07:01

Προβολές: 246

Περισσότερα...

H υπέρΟμοσπονδια λαϊκών δρόμων γιγαντωνεται .-ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΟΣΛΜΑΥ 21/12/2013 Πρακτικά!

stivosΠΡΑΚΤΙΚΟ της 21.12.2013

Της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Συλλόγων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων με το διακριτικό τίτλο «Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.»

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2013 05:51

Προβολές: 166

Περισσότερα...

Τι έμαθε ως τα 30 ο Farah; Να πειράζει συνεχώς τον κόσμο, να μιμείται φωνές ζώων & μερικά πιο χρήσιμα

farah LΦέτος ο Mo Farah έκλεισε τα 30. Ένα ορόσημο στη ζωή κάθε ανθρώπου. Τι έμαθε λοιπόν έως τώρα; Το προφανές είναι πώς να κάνει νταμπλ. Δύο συνεχόμενες χρονιές τα κατάφερε άλλωστε ο Βρετανός, σε Ολυμπιακούς αγώνες και Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αλλά έμαθε και μερικά πιο χρήσιμα πράγματα, όπως έγραψε στην Guardian, προσπαθώντας να περιγράψει ο ίδιος κάθε πλευρά της προσωπικότητάς του. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 27 Δεκέμβριος 2013 07:30

Προβολές: 235

Περισσότερα...

Έφθασαν τα 1001 like η σελίδα του chiosrunning στο facebook, σας ευχαριστούμε!!!

www.chiosrunning.grChiosrunning Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου

(51 ratings)

  

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 26 Δεκέμβριος 2013 21:07

Προβολές: 307

Νέες ημερομηνίες για τις ημερίδες και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

logo SEGASΟι οριστικές ημερομηνίες για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου, προέκυψαν σήμερα ύστερα από τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας με τον αναπληρωτή συντονιστή του ΣΕΦ Γιώργο Σιγάλα.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 26 Δεκέμβριος 2013 07:14

Προβολές: 182

Περισσότερα...

20 συμβουλές για τη γυναίκα δρομέα

denizΗ γνώση είναι δύναμη και όπως σε όλα έτσι ισχύει και για το τρέξιμο. Όσα περισσότερα μαθαίνετε για το τρέξιμο, τη διατροφή και την υγεία τόσο περισσότερο θα ωφελείστε από την προπόνηση, είτε την κάνετε για απόκτηση φυσικής κατάστασης, είτε για χάσιμο βάρους, είτε γιατί κυνηγάτε καλύτερους χρόνους, είτε απλά γιατί σας αρέσει και σας διασκεδάζει. Παρακάτω λοιπόν, θα σας παραθέσω κάποιες συμβουλές (tips) που θα σας βοηθήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας όποιοι και αν είναι αυτοί. Τις περισσότερες μπορεί ήδη να τις γνωρίζετε αλλά μπορεί να δείτε και καινούργια πράγματα να ενσωματώσετε στην προπόνησή σας. Εφαρμόστε τις και θα δείτε σημαντική βελτίωση στην προπόνησή σας. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 24 Δεκέμβριος 2013 06:11

Προβολές: 349

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΧΙΟΥ

www.chiosrunning.grΤο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 και την συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου .

Με τη συμμετοχή των μελών   και εχόντων το δικαίωμα ψήφου, διενεργήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2013 06:56

Προβολές: 311

Περισσότερα...

Σήμερα η συνέλευση του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου στις 17:30 στην αίθουσα του Δημαρχείο Χίου

www.chiosrunning.grΣημέρα θα γίνει η συνελευση του συλλόγου μας και οι εκλογές για το νέο Δ.Σ, ΣΤΙς 17:30 ΣΤΗΝ ΑΊΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΆΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟΥ χΊΟΥ.

Σας περιμένουμε όλες και όλους.

Με εκτίμηση 

Το ΔΣ του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 21 Δεκέμβριος 2013 05:53

Προβολές: 226

Μαραθώνιος αναμνήσεων και βραβευσεων. Η παγκόσμια γιορτη της Αθήνας


logo athensΜε μια βραδιά γεμάτη έντονες αναμνήσεις, αισιόδοξα μηνύματα, όνειρα για το μέλλον και την προσδοκία ότι ο ΚΜΑ θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την ήδη μεγάλη οικογένεια του, ολοκληρώθηκε στο Mουσείο Mπενάκη ο 31ος ΚΜΑ. Σε μια όμορφη τελετή, την οποία παρουσίασε ο συντονιστής του Μαραθωνίου Μάκης Ασημακόπουλος, ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε τους ανθρώπους εκείνους που ξεχώρισαν με τη συμμετοχή τους στον φετινό αγώνα, αλλά και τους χορηγούς που μετείχαν με τις ομάδες τους και ξεχώρισαν σε μία από τις αποστάσεις.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2013 06:16

Προβολές: 188

Περισσότερα...

το Chiosrunning στο πλευρό ατόμων με νοητική υστέρηση της στέγης Νεοχωρίου !!!!

 STEGH NEXORI
το Chiosrunning στο πλευρό ατόμων με νοητική υστέρηση της στέγης Νεοχωρίου !!!!

Τα πιο μεγάλα δώρα που μπορούμε να δώσουμε στους «αθλητές της ζωής» είναι κυρίως δώρα ψυχής, όπως η αγάπη..η ενθάρρυνση..το δικαίωμα στη ζωή. Για το λόγο αυτό ο σύλλογος με αφορμή την εκλογική-απολογιστική συνέλευση του, το Σάββατο 21.12 και ώρα 17.30 μμ παρακαλεί θερμά τα μέλη του και όποιον άλλο επιθυμεί να συνεισφέρει, να συγκεντρώσουν, στο βαθμό που μπορεί ο καθένας, είδη ατομικής υγιεινής (π.χ οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, χαρτί υγείας κρεμοσάπουνα) για τη στέγη νοητικά υστερούντων ατόμων στο Νεχώρι.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2013 08:24

Προβολές: 243

Προστατευθείτε από το Τρέξιμο

treksimo070313 bΠολύ συχνά μιλάμε για τα πλεονεκτήματα που μπορεί να μας προσφέρει το τρέξιμο, αλλά ποτέ δεν μιλάμε για τους κινδύνους που κρύβει. 
Ιδιαίτερα για αθλητές που το τρέξιμο δεν είναι ο βασικός τους τρόπος προπόνησης αλλά ως συμπλήρωμα ή αποθεραπεία, γίνεται πιο σημαντικό να μην λειτουργήσει ως τροχοπέδη στην βασική τους προπόνηση. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2013 07:44

Προβολές: 238

Περισσότερα...

31ος ΚΜΑ. Γιορτή βραβεύσεων την Πέμπτη 19/12

logo athensΗ αυλαία του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας πέφτει την ερχόμενη Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην Πειραιώς 138 όπου θα γίνει η καθιερωμένη τελετή ομαδικών βραβεύσεων.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 18 Δεκέμβριος 2013 06:06

Προβολές: 197

Περισσότερα...

ΒΙΟΡΥθΜΟΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

centaurus09 pd 126SΤον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στην ιδέα ότι οι βιορυθμοί μπορούν να προβλέψουν πότε ένας αθλητής θα αποδώσει καλά ή άσχημα σε μια συγκεκριμένη μέρα. 
Αυτή η ιδέα υποστηρίζει ότι, από τη στιγμή της γέννησης, κάθε άνθρωπος αποκτά τρεις κύκλους βιορυθμών με καθορισμένες, αλλά διαφορετικές, περιόδους που συνεχίζουν αμετάβλητες για όλη τη ζωή.

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 15 Δεκέμβριος 2013 06:04

Προβολές: 217

Περισσότερα...

"Zεστές" λύσεις για να τρέχετε στο κρύο

cold-weather-runningΔρομολογήστε τις καλές προθέσεις του καλοκαιριού και αντιμετωπίστε τα εμπόδια του χειμώνα με βοηθό τον οδηγό που σας προτείνουμε.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2013 06:18

Προβολές: 239

Περισσότερα...

Πεζοπορία Μεστά-παραλία Διδύμα -Μεστά

www.chiosrunning.gr  • Την Κυριακή 15-12-2013 καιρού επιτρέποντος και ώρα 08:30 ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου Chiosrunning θα περπατήσει από τα Μεστά στη Διδύμα. Εύκολη διαδρομή, περίπου 2.5 ώρες συνολικά, χωρίς μεγάλη υψομετρική διαφορά PEZ2
    Η ευθύνη της συμμετοχής είναι ατομική και δε φέρει καμία ευθύνη ο Σύλλογος. Ραντεβού στις 08:30 στο Δημαρχείο Χίου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013 06:34

Προβολές: 244

Οι πρώτοι των πρώτων για τους Ελληνες φιλάθλους

logo SEGASΟι πρώτοι των πρώτων για τους Ελληνες φιλάθλους

 
image

Κώστας Φιλιππιδης στους άνδρες και Αθανασία Περρα στις γυναίκες ειναι οι κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς σύμφωνα με την επιλογή που έκαναν οι Ελληνες φίλαθλοι. Πρωτιές ανέδειξαν και στις υπόλοιπες κατηγορίες αθλητών και αθλητριών. Ο Σύλλογος Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού, σε εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Αγίου Δημητρίου «Μελίνα Μερκούρη», στις 8 Δεκεμβρίου, βράβευσε τους καλύτερους Αθλητές και Αθλήτριες του 2013. Αναλυτικά οι πρώτοι των πρώτων ειναι:

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013 05:52

Προβολές: 248

Περισσότερα...

Στο σφυρί μετάλλιο του Jesse Owens –Έσπασε τα ρεκόρ, πουλήθηκε 1,4 εκατ. δολάρια

owens jesseΞεπέρασε τις προσδοκίες ένα από τα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια του Jesse Owens το οποίο πουλήθηκε σε δημοπρασία. Η αρχική εκτίμηση ήταν πως αυτό το κομμάτι της παγκόσμιας αθλητικής ιστορίας θα έφτανε στο ένα εκατ. δολάρια, αλλά τελικά ξεπέρασε αυτό το ποσό. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2013 06:51

Προβολές: 227

Περισσότερα...

Πόσα χιλιόμετρα χρειάζεστε;;

stivosΕίτε είστε δρομέας που τρέχει για διασκέδαση, είτε κάποιος που στοχεύει σε ατομικό ρεκόρ, θα πρέπει να έχετε κατά νου κάποιες παραμέτρους που ποτέ δε πρέπει να παραβλέψετε. 

Αν τρέχετε 30 χλμ./ εβδομάδα 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2013 07:52

Προβολές: 410

Περισσότερα...

Πολλές και σημαντικές οι μεταγραφές της σεζόν

 segaslogoΠολλές και σημαντικές οι μεταγραφές της σεζόν

Η περίοδος μεταγραφών ολοκληρώθηκε και τυπικά με την έγκριση των σχετικών πρακτικών από το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Αρκετοί αθλητές επέλεξαν να αφήσουν τα παλιά τους σωματεία και να αναζητήσουν την τύχη τους αλλού, παρά το γεγονός ότι πλέον κανένα σωματείο δεν διαθέτει υψηλό μπάτζετ για την ενίσχυση του.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2013 07:26

Προβολές: 217

Περισσότερα...

Ρεκόρ συμμετοχών και προσφοράς 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Γλυφάδας

glyfada2013 p1 mΟ καλός καιρός και ο σημαντικός σκοπός της διοργάνωσης, έφερε περισσότερους από 1.200 δρομείς στην Γλυφάδα, αριθμός ρεκόρ για τον Αγώνα Δρόμου της πόλης, που ευτύχησε να δει τετραψήφιο αριθμό τερματισμών στην 3η μόλις διοργάνωσή του. Στον αγώνα συμμετείχαν και γνωστοί δρομείς όπως οι Γιώργος Καραβίδας και Δημοσθένης Μαγγίνας, που έτρεξαν γρήγορα μεν αλλά χωρίς να παλέψουν για τη νίκη, τερματίζοντας μαζί σε χρόνο 31:43. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Έλενα Λεβεντάκη με 36:42. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 06:47

Προβολές: 245

Με επιτυχία το Camp του Alpamayo 1ο Χειμερινό Camp Ορεινού Τρεξίματος

alpamayo  1st campΌλα πήγαν κατ ευχή και το 1ο χειμερινό camp ορεινού τρεξίματος που διοργανώσαμε το τριήμερο 29/11 – 01/12 στην Πάρνηθα στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 07 Δεκέμβριος 2013 18:23

Προβολές: 200

Περισσότερα...

Οι ομάδες του χειμώνα –Όρια και προϋποθέσεις για Παγκόσμιο και Βαλκανικά πρωταθλήματαεπίσης ανακοινώθηκε ότι η Χίος προστέθηκε στις στάσεις των «Γύρων πόλεων»-

segaslogo

Μεγαλώστε τρέχοντας

fysiki katastasiΜεγαλώστε τρέχοντας 

Εμείς όλοι μεγαλώνουμε και η ηλικία έχει μεγάλη σχέση με την προπόνηση και την απόδοση σε αυτήν. Περίπου στην ηλικία των τριάντα χρόνων ο αθλητής αντοχής φτάνει στην κορύφωση της απόδοσης του. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2013 06:16

Προβολές: 246

Περισσότερα...

Ολη η Ελλάδα θα τρέξει στο Ναύπλιο 23 Μαρτιου

nafplio 14Την ευκαιρία να τρέξουν σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας, θα έχουν οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στον 1o Μαραθώνιο του Ναυπλίου στις 23 Μαρτίου. Παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνες Ημιμαραθωνίου, αλλά και 5χλμ για αρχάριους κάθε ηλικίας ή πιο νεαρούς έμπειρους δρομείς όπου η συμμετοχή αναμένεται να είναι μαζική. Επίσης για μαθητές Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων θα υπάρχει και μικρότερος αγώνας «κοινωνικής προσφοράς» 2,5χλμ.

Μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, το Ναύπλιο φιλοδοξεί να γίνει η πόλη με τον μεγαλύτερο επαρχιακό Μαραθώνιο της Ελλάδας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2013 05:50

Προβολές: 278

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΟΣΛΜΑ-Υ

long run

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2013 06:59

Προβολές: 201

Περισσότερα...

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ «ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ» 22.900μ- Αποτελέσματα

lesvosΟ 1ος αγώνας δρόμου 22900μ στη Λέσβο έχει πλέον γραφτεί στην ιστορία!Η διαδρομή αν και ανηφορική σε πολλά σημεία της,   ήταν καταπληκτική.Είχε και βουνό και θάλασσα και πόλη!!

Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 07:30

Προβολές: 362

Περισσότερα...

blue green orange red

Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου 2013